Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os på dingeo.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

• Navn 
• Adresse 
• Telefonnummer 
• e-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos DinGeo ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Persondataloven beskytter digIfølge persondataloven har du ret til at blive informeret om behandlingen af personoplysninger. Hos DinGeo ApS ønsker vi at give dig så meget kontrol som muligt med dine private oplysninger. 

Den dataansvarlige på dingeo.dk er DinGeo ApS, Birkedommervej 29, 3., 2400 København NV, CVR: 37068314 

Cookies m.m.Dingeo bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen, og vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet.

En cookie er en lille datafil websites gemmer på din computer, for at de kan genkende computeren næste gang du besøger websitet. En cookie er passiv fil og kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. De cookies, som Dingeo anvender, er teknisk nødvendige for den optimale brugeroplevelse, og ved brugen af sitet accepterer du også brugen af cookies.

Ophavsret (Copyright)Indholdet på dette website tilhører DinGeo ApS og er beskyttet af loven om ophavsret. Information, inklusive tekst, billeder og lyd, må ikke reproduceres, ændres, kopieres eller gemmes i nogen form uden skriftlig tilladelse fra DinGeo ApS. Det er ulovligt at modificere indholdet på dette website. Overtrædelse af disse bestemmelser vil blive retsforfulgt.

KlageadgangHar du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: admin@dingeo.dk

Persondatapolitikken er senest opdateret 23. januar 2019.